ReferenserHej Palle.
Vi har tittat över allt ni har gjort hos oss på Champinjonvägen och vi är väldigt nöjda.
Fast våra byggkunskaper är ringa. Vi är mycket nöjda med arbetet som killarna gjort, men också jätte nöjda med Calles och Johans kunskaper och vänliga bemötande.

Vi kommer att rekommendera er för andra och självklart återkommer vi till er för framtida jobb.
Åter igen tack för ert arbete och det trevliga bemötandet både från dig, Calle och Johan.

Med vänlig hälsning

Fredrik och Sanna

31 Augusti 2015Hej Palle!
Kalle och Johan, vilka härliga killar !
Professionella yrkesmän och fina människor !

Vi tackar- så här långt - och ser fram emot att de senare kommer och byter fönstret också !

Bästa hälsningar

Karin och Carl-Bertil

26 Augusti 2015Palle,
Tack till dig och resten av teamet för arbetet med utbyggnaden av huset.

Jag är otroligt nöjd och glad med de arbete ni har gjort. Extra roligt när jag fått fler kommentarer från andra hantverkare som säger att ni är de bästa och duktigaste att jobba med !
Att sköta utbyggnaden på distans har verkligen inte varit något problem tack vare er och era bra leverantörer ni
jobbar med!
Det blev precis som jag hade tänkt mig (eller bättre) och mycket är pga av er kompetens och kunskap !
Tusen tack!

Karitha Ericson

Augusti 2015Hej Palle!
Här kommer vår "lilla berättelse"

När vi behövde byta panel på södra gaveln med balkong på vår 1 1/2 plans villa tog vi kontakt med Ivö Bygg.
Vi hade noterat att de utfört samma arbete hos grannen med bra resultat.

Palle kom hem till oss för att gå igenom våra önskemål. Vi fick mycket stort förtroende för honom och hans planering för hur arbetet skulle läggas upp.
Under hand bad vi även om offert på målning av norra gaveln. Arbetet är nu slutfört av två duktiga medhjälpare Andreas och Lars med gott resultat. Skulle behov uppstå att anlita någon byggnadsfirma kommer vi att vända oss med förtroende till Ivö Bygg igen.

Britta o Arne Lundin

Hammar i augusti 2014"Hej Palle.
Ville bara säga tack för ett toppenjobb, hälsa din duktiga grabb ! "

Se bilder »

Kristianstad 2014-05-13
Bästa hälsningar,
Tony Jönsson"Hej Palle,
Vilken film vi fick.
Vi blev färdiga först igår med att sätta oss ner och titta på den. Den var jättefin. Vilket hus ni har byggt till oss.
Man tänker inte på att det är lite annorlunda förrän man ser det så här.

Hälsa alla som har varit inblandade i bygget och filmen.
Ha en trevlig helg "


Bromölla 2013-02-08
Bästa hälsningar,
Eva Larsson

Se e-mail »
Läs mer och se fler bilder från projektet - klicka här »"Hej Palle! Nu är vårt badrum klart och vi är jättenöjda! Jag vill tacka alla som har jobbat här, speciellt Calle som är jätteduktig och supertrevlig. "
Se bilder »

Kristianstad 2012-09-20
Bästa hälsningar,
Carina Bruzelius"Vi bestämde oss för att byta ut hela vårt kök , från avlopp till tak . Valet av firma gick via bekanta och det blev Ivö Bygg . Redan vid första mötet så fick vi stort förtroende för Palle, han tog det lugnt och gick igenom våra ideer och gav oss nya infallsvinklar och tips . Vi bestämde oss och avtalet blev att vi river , Palle bygger all inclusive , Fixade viss material själv . Killarna som gjorde jobbet var mycket nogranna och trevliga . Kom när dom lovade , meddelade om något förhinder uppstod. Köket blev toppen och vi kan rekomendera Ivö Bygg mycket varmt till andra !"

Bromölla 2012-09-19
Bästa hälsningar,
Christer Johansson , Eva Ruberg
Bromölla


"Vi har anlitat Ivö Bygg till flera byggprojekt, både privat och till firman. Ivö Bygg är engagerade genom hela projektet, dom försöker hela tiden hitta bättre och förbilligande lösningar. Alla i personalen är trevliga och engagerade. Dessutom ställer de sig på byggherrens sida gentemot underentreprenörer som inte håller måttet. Vi kan verkligen rekommendera Ivö Bygg för alla typer av jobb, själva kommer vi säkert att anlita dom igen vid kommande projekt.
En firma man kan lita på, inga negativa överraskningar här inte."


Bromölla 2012-09-06
Bästa hälsningar,
Jörgen Larsson
CEO
www.larssonsweden.com


"Areskougs fastighetsförvaltning AB i Kristianstad – har under ett antal år anlitat Ivö Bygg AB gällande allt löpande reparation och underhåll vad gäller våra centrala fastigheter med ca 100 lägenheter och ett antal lokaler. Då våra fastigheter är både K-märkta samt certifierade ställer vi höga krav på alla åtgärder som Ivö Bygg AB utför till full belåtenhet. Utöver renoveringar i lägenheter har de även åtgärdat våtutrymmen med minimala störningar mot våra hyresgäster på ett snabbt sätt."

Åhus 2012-08-30
Claes Areskoug, VD
www.areskougsfastigheter.se
"Hej Palle ! Här kommer nu äntligen mitt stora tack för utfört arbete på min fastighet i Isgrannatorp.
Följande arbete genomfördes under perioden sommar 2010 - våren 2011:
- Renovering av gästtoalett.
- Nybyggt badrum i del av fastighetens oinredda ovanvåning.
- Nedmontering av befintligt tak och nytt tegeltak inklusive underarbete på mitt 1700-1800-tals hus som är
en avstyckad gård och skånelänga på 37 meter.
- Ny entré på husets framsida, nytt fönster där gamla dörren satt.
- Inredning av tvätt- och strykrum med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp.

Varför är jag nöjd kund? För mig som privatperson och endast allmänt kunnig inom byggbranschen, känns det bra att få en offert som stämmer och är korrekt nerskriven. Att arbeta med en byggfirma som Ivö Bygg är en fröjd ur många aspekter. Vi disskuterar avvikelser innan genomförande, ni väger in vad som är en bra och kostnadseffektiv lösning på det arbete som skall utföras, kort sagt en professionell hantering av mig som kund från start till mål. Respekt för såväl kostnader som att det skall bli ett bra resultat. För min del har jag även arbetat med Ivö Byggs underleverantörer som du håller i ett fast grepp eftersom Ivö Bygg levererar i tid ! Det är underbart att veta att jobbet blir klart och till den kostnad jag tänkt mig och med ett strålande resultat ! När jag besiktigade jobbet hade vi en bra genomgång med min besiktningsman och då fick jag återigen bekräftat att Ivö Bygg arbetar professionellt och har kunskap i bygg-branschens alla delar.

Jag kan å det varmaste rekommendera Ivö Bygg av tre skäl. Professionellt bemötande, levererar i tid och enligt överenskommelse och är positivt lösningsorienterade. Sist men inte minst en stor eloge till Ivö Byggs fantastiskt positiva och trevliga personal som gör det möjligt ! "

Med Vänliga hälsningar

Birgitta Krook

Kristianstad 2011-11-15"Hej Palle! Vi är nöjda med badrumsrenoveringen, när den nu äntligen är färdig ! Det tog ju lite längre tid än utlovat. Den enda haken under arbetets gång var att rörmokaren noterat och beställt fel inredning. Vi hade gått igenom det noggrant tillsammans och hade själv sparat alla beställingsnr. Annars har vi blivit vänligt bemötta och servicen har varit god."
Med Vänliga hälsningar

Bo & Charlotte Johansson

Kristianstad 2010-05-12

Se vykortet »


"Hej! Ett STORT TACK. till ER alla som spikade, målade - i alla sorters väder på Myrvägen 34.
Och till dig Palle som åtog Dej att hjälpa en äldre - pigg tant !
Tack så mycket för fint utfört arbete och för vänligt bemötande"

Med Vänliga hälsningar

Evy Asp

Kristianstad 2010-02-03

Se vykortet »


"När vi bestämt oss för att bygga ett fritidshus på tomten i Yngsjö, började vi titta på lämpliga hus. Vi trodde då att det billigaste alternativet var ett färdigt katalog-hus. Allt efterhand så kom insikten om att det trots allt var bättre att själv designa huset. Sagt och gjort, nu var det bara att hitta en snickare så var allt fixat, trodde vi. Det var nu det började, vem bygger hus? Vi frågade runt bland bekanta och på respektive arbetsplats.

En dag när vi träffades vid köksbordet vid kvällsfikat, visade det sig att vi båda hade fått förslag på en byggare, nämligen Ivö Bygg. Lustigt nog var det samma namn som vi båda erhållit. Varför detta? En firma som gör ett bra jobb, i tid och till avtalad kostnad. Låter perfekt, honom ringer vi. Möte bokades och vi träffade Palle för första gången.
Det blev flera möten därefter. En dialog med frågor, funderingar, förslag satte igång. Palle var tydlig i sin uppfattning, ni får vad ni vill ha, men jag vill visa vad som kan bli konsekvenserna. Detta var en av flera positiva faktorer som gjorde att vi valde Ivö Bygg att vara totalentreprenad.

I början bestod bygget mest av räkningar och några gropar i marken men ganska snart började det ta form. Tack vare Palles noggrannhet i den förberedande dialogen flöt allt som det var tänkt. Vi kunde lugnt ägna våra krafter åt att måla allt virke som nyttjades.

Vid ett bygge som vi själv kunnat forma är det naturligt att man blir efterklok och vill komplettera. Tack vare att vi valt en professionell byggare var detta inga problem. Vi kunde ändra på ett antal detaljer utan att allting blev dubbelt så dyrt eller tog längre tid.

Fanns det inga problem? Jo då en diskbänk som visade sig vara av fel modell, felaktig installation av dränering vid vinden och en glasruta som skadades av att en såg stod för nära. Sanningen är dock den att allt fixades omedelbart genom att Palle sa, - Jag tar hand om detta, det skall inte ni behöva fixa, och så blev det. Vi är mycket nöjda med
Ivö Bygg, vi har bibehållit kontakten och nyttjar tjänster efter behov.

Hur var priset? Ja, jämfört med att köpa ett katalog-hus, göra någon ändring till extra kostnad, hålla med hantlangare, själv fixa med vatten och avlopp, hålla med elektriker, se till att rörmokaren var på plats när det krävdes, fixa byggförsäkringar, ta ansvaret att vara byggherre med kvalitetsansvar, så var Ivö Bygg privärda, ja dessutom stämde priset !

Vi har nu ett fritidshus med 70 kvm hus med gäststuga om 30 kvm, bastu med förråd, stor altan.
Allt efter egen idé och material, byggt med hantverksskicklighet och kvalitet "

Med Vänliga hälsningar

Bo och Britt-Marie Hansson

Kristianstad 2009-06-01"Vi vill tacka er på Ivö Bygg för tillbygget av vårt hus på Möllebacken, i somras. Det blev kanonbra !
Ett stort tack till de duktiga snickarna Calle och Jonas samt Åke och övriga inblandade.

Allting fungerade bra från första stund, vi fick trevligt bemötande och kände att ni lyssnade till våra önskemål och kom med förslag.
Badrummet som Calle och Jonas gjorde blev jättefint, vi är så nöjda.
Det enda lilla minustecknet var väntan på rörmokaren och deras arbete med att ta bort det sista elementröret som stack upp ur golvet
Tack än en gång för fint arbete "

Med Vänliga hälsningar

Ulrica och Jesper, Tim och Engla

Kristianstad 2009-02-03
 
  

  Läs broschyren i webb-upplaga »


Ivö Bygg AB • Bäckaskogsvägen 4 • 291 67 Fjälkinge • 044-521 37• info@ivobygg.se
 
     
webhand.se